Műszeres bőrelemzés

Bizonytalan abban, hogy bőre milyen bőrtípusba tartozik, s annak megfelelően milyen számára az ideális bőrápolás?

A bőrdiagnosztika annak is segít, aki nem tudja eldönteni, hogy bőre esetében milyen a biztonságos fényvédelem, avagy szeretne valamilyen bőrfiatalító-ránctalanító eljárást választani, de nem tudja eldönteni, melyik lenne a legcélszerűbb számára. Ilyen esetekben érdemes bejelentkezni konzultációra s kikérni a szakember véleményét!

Egy tökéletes program az optimális hatásért. Bőrdiagnózis tudományos alapossággal!

A készülék által mért paraméterek alapján a bőrtípus megállapítása objektív tényezőkön alapul. Így hatásossága jelentősen meghaladja az ötletszerűen kiválasztott bőrápoló készítmények eredményességét.

 

A tanácsadás során megállapítjuk bőrtípusát, és elkészítünk egy személyre szabott arcápolási javaslatot.

 

Az analízis során először felvesszük adatait, majd kérdéseket teszünk fel a bőrével kapcsolatban. Érdeklődünk a bőr komfortérzetéről, a napozást követő bőrreakcióról, az esetleges érzékenységről stb.

 

Ezt követően a műszer segítségével megmérjük a bőr víz- és zsírtartalmát. A szubjektív válaszokat és a mérési eredményeket a készülék összegzi, majd nyomtatott formában kiadja a vizsgált személy bőrének legjobban megfelelő Oriflame-termékek listáját, azok képeivel együtt. A listát az érdeklődő kézhez kapja, ezzel is megkönnyítve a bőrtípusának megfelelő Oriflame termékek kiválasztását. Melyek a helyszínen egy komplett kezelés keretében azonnal kipróbálhatóak.

 

Ez az ajánlat azoknak szól, akik még nem Oriflame szépségtanácsadók.

 

Időpont-egyeztetés céljából hívják az alábbi telefonszámokat:

 

Tel: 06-1-306-2554

Mobil: 06-30-964-4721

 

Amennyiben MOST regisztrálja Oriflame tagságát,
INGYENESEN veheti igénybe a diagnosztizálást.

Oriflame szépségtanácsadói kártya kiváltása itt: LINK

 


Gondolt már arra, milyen jó lenne, ha egy órán keresztül csak Önt kényeztetnék?

 

Kozmetikai kiadásait jelentősen csökkentheti, a szakszerűen kiválasztott egymás hatását erősítő készítmények célzott használatával!

A diagnosztizálás a kozmetikumok kiválasztásának legfontosabb eleme. A kezelések szempontjából, és az otthoni bőrápolás szempontjából is nagy hangsúlyt fektetünk rá.

Minden kozmetikai kezelés a bőr alapos diagnosztizálásával indul. Ahhoz, hogy pontos diagnózist és személyre szabott tanácsot tudjunk adni, pontos és alapos elemzésre van szükség.
Ehhez nyújt segítséget a számítógépes bőrdiagnosztikai készülék, amely egy forradalmian új stratégia a bőr analizálásában.
Meg tudjuk mutatni, hogy milyen a bőre, mi a probléma, és hogy hogyan javítható otthoni ápolással. A vendég maga is meggyőződhet a javulásról a kezelések folyamán. Ez a nélkülözhetetlen párbeszéd alakítja ki a célnak legmegfelelőbb és személyre szabott programot: az otthoni ápolást, az intenzív szérumokat és a mindennapi bőrápolást.
Ezek az egymást kiegészítő szolgáltatások garantálják a látványos eredményeket, hogy Ön egyre jobban érezze magát, mert bőre tükrözi magabiztosságát, melyet Ön akkor érez, amikor tudja, hogy szép.


A diagnosztizálás lépései:

1.   Beszélgetés (kor, nem, életmód, bőr változásairól, otthoni készítményekről, egészségi állapotról,)

2.   Bőr állapotának vizsgálata

3.   (kozmetikai szempontok alapján - faggyúmirigy termelése, hidratáció, izomtónus, szín, fény, érintés, stb.)

4.   Bőrtípus meghatározás

5.   Kezelési cél meghatározás, kezelési tervkészítés

6.   Szaktanácsadás, házi ápolás.

7.   Kozmetikumok ajánlása

8.   Kozmetikai kezelés


Kezelhető kozmetikai hibák, elváltozások, bőrtípusok:

1.   Zsíros bőrök, aknés bőr

2.   Mélyrétegi vízhiányos, és/vagy felszíni vízhiányos bőrök

3.   Zsírhiányos bőrök

4.   Stresszes, fáradt bőrök kezelése, felfrisítése

5.   Pigment foltok, rosacea-s bőr, terhességi májfoltok

6.   Érzékeny bőrök kezelése

 


24 órás szinergens bőrápolási program:

A nappali és esti bőrápolás megad a bőrnek mindent, és lehetővé teszi a káros hatásokkal szembeni maximális védekezést. Minden termék másképp hat, azonban kiegészítik és erősítik egymás hatását. Minden készítményt úgy állítanak elő, hogy az összetevők a lehető leghatékonyabbak legyenek a bőr számára. Az adott bőrtípusra való teljes termékcsalád használatát ez az érv támasztja alá.

 

„A szépségért tenni kell. A virág sem lenne szép az éltető eső, napfény és föld nélkül.”

 

Az első találkozás alkalmával ajánlott megbeszélni egy 3-4 héttel későbbi időpontot, az ajánlott készítmények hatásának ellenőrzése érdekében. Ennek a vizsgálatnak az elvégzése díjtalan, ha újabb érdeklődőt hoz, aki a vizsgálatra jelentkezik!